Selecteer een pagina

Portfolio

AM Korsmit | Zelfstanding

Lef-kids

Webdesign

Logopedie, ergotherapie en kinderfysiotherapie regio Haarlem had een verouderde website waar zijzelf niets mee konden. Wat ik belangrijk vind ik webdesign is dat iedereen met de website overweg kan. Zodat zijzelf makkelijke aanpassingen kunnen doorvoeren. Hieraan moet je denken aan het schrijven en plaatsen van blogberichten, het aanpassen van foto’s en het aanpassen / toevoegen van teksten. 

De Brouwer Zonder Installatie

Webdesign / huisstijl ontwikkeling

De Brouwer Zonder Installatie is de onderneming van mijn partner. Voor hem maakte ik een passende huisstijl, logo en website. Voor de klanten van De Brouwer Zonder Installatie ontwerp ik ook het etiket, passend bij het bier. 

SFC Bouw

Webdesign

Voor SFC Bouw heb ik de allereerste website gebouwd. Het moest vooral snel, gezien de bedrijfsbus al binnen een week de weg op ging. We hebben afgesproken dat ik eerst de website maak, zorg dat er basisteksten op staan en dat we daarna de marketing gaan uitbreiden. Ik vind het altijd enorm fijn om een startende ondernemer opweg te helpen op het internet.

Yourlease.nl | Allround marketeer

Yourlease

Optimaliseren van formulieren

In mijn tijd bij Yourlease heb ik mij vooral bezig gehouden met het optimaliseren van de website en ervoor gezorgd dat de klantreis zo optimaal mogelijk was. Als feedback van de klanten kregen we regelmatig terug dat ze niet wisten wat er van hun verwacht werd nadat ze een aanvraag gedaan hadden. Ik heb de mail naar de klanten verbeterd en de mail naar de klantenservice verbeterd. Ook heb ik ervoor gezorgd dat de mails direct in het LMS systeem geschoten konden worden.

Yourlease

Blogberichten schrijven

Voor Yourlease.nl schrijf ik de blogberichten. Ik probeer dit iedere maand te doen. Wanneer ik gedurende de maand iets leuks of opvallends tegenkom rondom het gebied van leasen dan schrijf ik hierover. Voor een goed blogbericht doe ik als eerst onderzoek, vervolgens begin ik te schrijven en doe ik een zoekwoorden onderzoek zodat de blogberichten ook nog goed gevonden worden. Ik hou hierbij altijd de gebruiker in mijn achterhoofd en ik pas de tone-of-voice aan.

Fietsabonnement.nl

Nieuw ontwerp

De website van Fietsabonnement heb ik helemaal opnieuw gemaakt. Ik heb de teksten aangepast en de formulieren, net als bij Yourlease, gebruiksvriendelijker gemaakt. De gebruiksvriendelijkheid rondom de website staat op de eerste plaats. Net als bij Yourlease heb ik ook hier een nieuwe URL structuur gemaakt.

Yourlease.nl

Retargeting campagnes

Voor Yourlease bouw ik regelmatig de retargeting campagnes. Dit doe ik zowel in Illustrator als in Google Webdesigner. Ik vind het leuk om de campagnes zo te bouwen dat het doel van de beelden niet weggaat als het scherm kleiner wordt. Of dat er teveel informatie komt als het scherm groter wordt. Zo probeer ik de gebruiker te bewegen om over te gaan op de aankoop.

Daar-so.nl | Webddeveloper

Pupclub

Re-design van de website 

Pupclub.nl was een website waar ik met heel veel plezier aan gewerkt heb. Misschien komt dit ook wel voort uit mijn voorliefde voor honden. De website moest moderner, gebruiksvriendelijker en overzichtlijker. 

People Professionals

Uitzendbureau voor uitzendbureau’s

Bij People Professionals lag de uitdaging vooral in de achterkant. De website moest dusdanig gebouwd worden dat de klant zelf en gemakkelijk de vacatures kon plaatsen. Dit is gelukt, het is een van mijn mooiste website’s geworden.

Weddingplanner Hou Vast

Moderniseren van de website

Misschien was het wel dat ik zelf ga trouwen waarom ik deze website graag wilde doen, maar na 1 telefoontje zaten de weddingplanner en ik op dezelfde lijn. Ik maakte voor haar een moderne website waar ze zelf mee aan de slag kon gaan en die nog jaren mee gaat. 

Studie

Afstudeerproject

Gamification platform voor mensen met problematische perfectionisme

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik een halfjaar meegelopen met de psychiatrische afdeling van het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. Hier werden de patiënten met problematische perfectionisme geholpen. Door middel van interviews, fly-on-the-wall, testen en een literatuur onderzoek ontwikkelde ik Frog-it. Een gamification platform die de patiënten moet helpen te ontspannen.

Buitenschoolse opdracht 

Serious Hackathon

Ik organiseerde de Serious Hackathon op de Hogeschool van Amsterdam. Ik vind 3FM Serious Request een heel tof doel en ik wilde hier graag onderdeel van uitmaken. Samen met twee medestudenten organiseerde we een 24 uur durende Hackathon. De studenten moesten een creatieve oplossing bedenken voor het probleem rondom het thema van dat jaar. Er deden 80 studenten mee en tientallen bedrijven. Ik kijk hier met veel trots op terug.

Ubicom

Piano trap

Tijdens mijn studie maakte ik veel toffe dingen. De Piano trap was er een van. Samen met een Rasberry Pi, wat lasers, een breadboard en een studiegenoot hebben we hier de hele dag aan geknutseld.